Waardeloos bedrijf. Nieuwe lift aangeschaft maar binnen 2 maanden 4x storing gehad. Monteurs laten lang op zich wachten. Storing gemeld en aangegeven dat mijn zoon halverwege de trap in het stoeltje vast zat en door letsel aan zij been niet lang in die positie kan blijven zitten. Men gaf aan dat er een monteur binnen een half uur zou zijn. Na ruim 2,5 uur nog niemand. Uiteindelijk de brandweer moeten laten komen. Monteur belde na ruim 3 uur. Aan monteur gevraagd waarom het zo lang moest duren maar kreeg daarop alleen een grote mond met de melding dat hij niet meer wilde komen. Bijzonder slechte service bij dit bedrijf.
Model traplift:
Weet ik niet
Traplift verwijderen en nooit meer zaken doen met dit bedrijf.
Reactie Otolift Trapliften:
Wij vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met Otolift niet is zoals het zou moeten zijn. Wij bieden hier dan ook onze oprechte excuses voor aan. Dat uw traplift in een korte tijd meerdere, grote storingen heeft, is absoluut onaanvaardbaar. Daarom hebben wij er samen met u voor gekozen om de trapliftstoel kosteloos te vervangen.
We hebben de kwestie binnen onze organisatie besproken. Ook hebben wij maatregelen genomen om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen. Als u verdere zorgen of vragen heeft, horen wij dit graag. Wij doen ons best om uw vertrouwen in ons bedrijf te herstellen.
Het serviceteam van Otolift