We zijn erg teleurgesteld in service van Otolift.
Mijn moeder van bijna 90 kan geen trap meer lopen. Ze had monteur gebeld omdat traplift aan het eind van de rails vastliep. Er kwamen twee monteurs kijken. Ze kenden het oude model niet en kregen het niet open. Ze wisten niet wat te doen. En bleven een beetje om elkaar heen draaien. Mijn moeder bood ze koffie aan.
Toen ze terugkwamen zeiden de monteurs. Hij is niet te repareren. We hebben de electra afgeschakeld. U moet nieuwe kopen.
Wat bleek: ze hadden zonder overleg de traplift onklaar gemaakt. Mijn moeder kon nu niet meer de trap op of af. Terwijl ze dat met de kapotte traplift nog wel kon. Nu kon ze ook geen spullen met trap naar boven laten gaan. Een beetje overleg met mijn moeder was toch wel normaal geweest?
Rekening voor deze “hulp” m van de wal in de sloot te komen: 200 euro. Die kon ze als korting krijgen als ze een nieuwe traplift van Otolift kocht.
Door deze stunt zat mijn moeder twee weken zonder traplift. En moest ze elke ochtend en avond met veel moeite het de trap op.
Mijn moeder heeft geklaagd maar kreeg geen voet aan de grond. De monteurs hadden volgens protocol gehandeld, was het antwoord. Ook haar verzoek om tegemoetkoming werd afgewezen. Ze kon 5% korting krijgen op een nieuwe trap.
Inmiddels heeft mijn moeder een nieuwe traplift. Van ander bedrijf. Voor de helft van de prijs van Otolift.
Model traplift:
Weet ik niet
Overleg met klant en neem klachten serieus.