Personeel werkt slecht samen.Betreft telefonische informaties van het bedrijf ,en e-mails naar klanten. Klopt van geen meter! Ons werd gemaild,dat montagemonteur ringetjes bij zich had,om de ribbels op de hardhoutentrap van ons instand te houden.Echter,monteur heeft helemaal geen ringetjes bij zich,toen de lift geīnstaleerd werd bij ons.
Ook het electrapunt van de lift,advies van de inmeter was volkomen verkeerd,
Installateur vertelde ons dat hij de keuze maakt waar het electragedeelte op aangesloten wordt.,,,,
Werd op de eerste etage,ipv beneden via de keuken door de muur naar de gang!!,Installateur is van 10.00 uur tot 18.45 bezig geweest met installatie,dit terwijl collega's personeelsfeestje hadden.s'Avondshan deze man storingsdienst,
Maar lift is niet in gebruik een storing in de gereviseerde motor van de stoel.Gaf foutcode aan,in eerste instant hoe van printplaat.Stoel moest weer uit elkaar.Hij had een nieuwe printplaat bij zich.Echter ,storing niet opgelost en monteur kon de lift niet inleven ,
Blijkt erg eens een kabelstoring/verbinding in gereviseerde motor.Nu maar wachten,tot wanneer er een nieuwe motor bezorgd wordt,en die dan gemonteerd kan worden.Hier is alles misgegaan.
Lift werkt niet en wij wachten af ,wanneer onze lift,daadwerkelijk gaat werken
Model traplift:
Modul-Air
Ontbreekt aan communicatie zie bovenstaande berichtgeving