Ervaringen uit het verleden geven geen enkele garantie voor het heden of de toekomst. Dat zegt ongeveer alles, in 2017 heeft oom voor verzekeringen voor EXPATS en Reis verzekeringen een overeenkomst met VHD de specialistische alarm centrale, daar wil je niets mee te maken hebben en zeker ook niet met hun “internationale partners” goedkoop en goedkoper, alles duurt heel lang en ze behandelen je als een kleuter, geven limieten aan je behandelende artsen die dik onder het tarief van een Nederlandse Huisarts ligt en de rest alleen met toestemming, die toestemming kan uren duren en als je ondanks je niet geringe en in ons geval alfa 10 jaar lange premie betalingen je het gevoel wilt hebben een bedelaar te zijn dan zorgen ze daar prima voor. OOM was ooit okay maar nu alleen nog misschien als je alles eerst zelf betaald en daarna. Declareert maar als je ze echt nodig hebt dan krijg je hun ozo fijne partners van VHD. NIET DOEN DUS. KIES EEN ANDER, VROEGER WERKTE ZE MET DE EUROPESE alarm centrale dat was veel beter dus kies een verzekeraar die met betrouwbare en goede partners werkt. Lat u ook niet misleiden door de lijst met positieve “independent reviews” op de site van OOM en VHD dat loopt allemaal via dezelfde “onafhankelijke” organisatie en die heeft heel veel regels en de klant heeft wel degelijk invloed, zoveel positieve reacties bestaat niet en elk weldenkend mens kan dat zien. Let op ⛔️ het is uw geld en u betaald voor zekerheden en die krijgt u op deze manier absoluut niet. Een controle bij de gynaecoloog na operatie van mijn vrouw werd een limiet voor medicatie en behandeling afgegeven van 62 Euro, en omdat het natuurlijk met kost om hechtingen te verwijderen en wat antibiotica etc etc voor toeschrijven duurt het dan 1.5 uur wachten op goedkeuring. Waarna we het maar zelf hebben betaald om naar huis te kunnen.
Geef uw ervaring een passende titel
Ervaringen uit het verleden geven geen enkele garantie voor heden of toekomst.