Melanie

Mijn keuze voor OOM is dit maal niet alleen gebaseerd op de voorwaarden/prijs, maar zeker op een hele goede ervaring in het verleden:
In 2019 zat ik namelijk samen met mijn vriend voor een langere tijd in Malawi, toen ik bericht kreeg van mijn moeder over dat mijn opa er erg slecht bij lag. De huisarts had aangegeven dat hij zeker niet lang meer te leven had. OOM gebeld, en die heeft alles geregeld, terwijl wij op een plek met slecht bereik in Zambia zaten. We konden doorgeven welke datum we wilden vliegen, zodat wij er voor konden zorgen dat wij lokaal bijvoorbeeld nog oppas voor de katten konden regelen voor vertrek. Ons contact met OOM was daarin heel begripvol en meedenkend.

Dankzij OOM verzekeringen kon ik samen met mijn familie zijn toen mijn opa zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Zoiets vergeet je niet snel, en dus was de keuze voor een nieuwe verzekering dit maal snel gemaakt. (Letterlijk, want ik had de polis ook al binnen 15 minuten in mijn mailbox).

Ik ben dan misschien bevooroordeeld, maar ik heb tot nu toe nog niets meegemaakt wat ik niet zo goed vond lopen. Vandaar dat ik nu maar eens een uitgebreide review ben gaan schrijven.

Geef uw ervaring een passende titel

Bijzondere ervaring met OOM

Score voor OOM Verzekeringen: 5/5