Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Hopman-kleuskens

Na een bezoek van erfrechtplan die een prima uitleg gaf maar daar €1850 voor vroeg toch eens verder gekeken.de 3 benaderde notarissen vroegen voor 2 testamenten en 2 levenstestamenten tussen de € 1300 en €1500.bij nunotoriaat waren wij 2x €429 kwijt.duidelijke uitleg op de site.En na betaling binnen 2 dagen een afspraak bij de notaris die ook alles nog een keer uitlegt Wij waren prima tevreden.Wij vroegen de notaris of er verschil was tussen een testament/levenstestament via notaris/ erfrechtplan en nunotariaat. Antwoord notaris.:zolang er geen sprake is van een bedrijf of vermogen tot €700000. INCL HUIS.is alles standaard en maakt het niet uit.dus bij erfrechtplan betaal je de hoofdprijs

Snel en goed geregeld.Duidelijkheid op de site en ook via notaris

Reactie Nunotariaat:

Dank. Dat is correct. Bij vermogens tot 723.000 euro (partnervrijstelling) (incl WOZ waarde huis) + 23.000 per kind is er geen verschil. Bij grotere vermogens is een kleinkindlegaat zinvol (bieden wij aan tegen meerprijs). Voorts kan dan estateplanningsadvies direct bij de notaris een waardevolle aanvulling zijn.
Marieken Selderijk
NuNotariaat