Slecht en niet goed voorgelicht ondanks dat ik explesiet vragen heb gesteld en uitgelicht waar het over ging.. we zijn nu 550 euro kwijt voor niks dus niet blij hiermee
Dat het goedkoop was maar achteraf is het super duur geweest
Reactie Nunotariaat:
Geachte mevrouw Van Boxtel,
Ik heb u op 24 augustus per mail het volgende laten weten naar aanleiding van uw vraag of u bij ons uw testament kunt regelen nu u een latrelatie had met kinderen:
"Dat is via ons lastig omdat u niet aan het door ons gehanteerde partnerbegrip voldoet en dan krijg je dat er heel veel in de akte moet worden aangepast en dan zijn wij niet meer voordelig. U kunt dan beter kiezen voor maatwerk. Dat kan niet via ons helaas."
Desondanks heeft u 2 enkele levenstestamenten bij ons geregeld, terwijl dat niet dezelfde akte is als een testament. U kwam daar pas bij de notaris achter (u had naar ik begreep ook de akte niet gelezen voordat u ging tekenen). We betreuren het dat dit zo is gegaan. Het is cruciaal bij online regelen dat u begrijpt wat u regelt in welke akte. Blijkbaar hebben wij dat u niet goed kunnen uitleggen ondanks onze pogingen daartoe.
Marieken Selderijk
Oprichter