12078 beoordelingen

Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Mike

Zeer slecht, testament is enkel goed voor de basis. Dit staat nergens duidelijk benoemt. Wij hadden ons het gesprek heel anders voor gesteld. Een gesprek waarin we beiden bv konden aangeven hoeveel eigen inleg we hadden.

Reactie Nunotariaat:

Dank voor uw review en jammer dat u ons concept niet heeft begrepen. Als u eigen inbreng in een woning wilt vastleggen, dan kan dat zeker via ons. Het is echter geen standaard bepaling, de notaris kan een dergelijke bepaling tegen meerprijs toevoegen. De meerprijs is daarvan meestal 25 euro. Hoe het dan echter werkt is dat u voordat(!) u naar de notaris gaat om te tekenen u bij NuNotariaat aangeeft dat u dit ook wilt regelen. Wij overleggen dan met de notaris en dan kan de notaris het aan uw akte toevoegen. Het past echter niet binnen ons concept en onze prijsstelling dat u pas op kantoor bij de notaris aangeeft van alles aan uw akte te willen toevoegen/wijzigen. De notaris heeft immers uw akte al helemaal opgemaakt en klaarliggen. Het gaat op kantoor bij de notaris er om om uit te leggen wat in uw akte staat en eventuele vragen te beantwoorden. Het op kantoor schrijven van juridische clausules en die toevoegen aan uw akte kost veel tijd van de notaris en daarop is de afspraak niet afgestemd. Wel kon dat zoals gezegd worden gerealiseerd voordat u naar de notaris ging om te tekenen. Wij communiceren zeer duidelijk dat wijziging aan uw testament kunnen worden doorgevoerd tot 3 werkdagen voor ondertekening bij de notaris.

Score voor Nunotariaat: 0.5/5
Zou u NuNotariaat aanbevelen? Nee