NTI vind ik over het geheel een fijne organisatie en ik ben na 5 jaar studeren nog steeds blij dat ik heb gekozen voor deze organisatie.
- De flexibiliteit van het studeren wanneer je maar wil en waar je wil, door de digitale omgeving.
- 3 jaar betalen en 6 jaar gratis over mogen doen.
- klassikale lessen erbij kunnen kiezen.
- boeken die bij het lesgeld inbegrepen zitten.
- goed worden geholpen als je de klantenservice belt of mentoren met een vraag.
- Docenten uit de praktijk.
- Het contact met docenten als je een vraag hebt vind ik nog niet ideaal. Je kan natuurlijk je vraag op fronter zetten, maar mijn ervaring is dat je niet veel hebt aan de antwoorden die er gegeven worden. Daarnaast moet je maar wachten tot de docent daarop reageert en dan zal je net lekker bezig zijn in je opdracht, waardoor je moet stoppen of iets anders moet gaan doen. Regelmatig zat ik daardoor vast en had ik het gevoel dat ik zelf de antwoorden op mijn vragen moest beantwoorden.
- Een tweede punt is dat ik niet consistent een email of bericht heb ontvangen wanneer er een cijfer is toegevoegd op mijn studieoverzicht.
- Als laatste zou ik het prettiger hebben gevonden wanneer er een vaste mentor wordt toegewezen per klas. In die 5 jaar dat ik nu studeer ben ik maar 1 keer gebeld door een mentor die vroeg hoe het ging. Iets persoonlijker/ regelmatig contact had ik als prettig ervaren, bijvoorbeeld door een telefoongesprek, email of les met de klas en onze mentor.