Er zitten wel veel type- en taalfouten in het lesmateriaal, ook in de uitleg van sommen staan gewoon verkeerde bedragen, erg storend. En in het papieren lesboek missen gewoon hele stukken die wel in de online omgeving staan. Door de oefenvragen te maken kwam ik erachter dat er gewoon informatie mist in het tekstboek die wel in de online omgeving staat. Als je alleen het tekstboek gebruikt mis je dus cruciale informatie voor het examen.
Reactie NIBE-SVV:
Beste,
Dankjewel voor het delen van je feedback! Het spijt ons te horen dat je tegen taalfouten en onduidelijkheden in het lesmateriaal bent aangelopen, en dat er belangrijke informatie ontbreekt in het papieren tekstboek. We begrijpen dat dit erg storend kan zijn en dat het voor verwarring zorgt, vooral als je belangrijke informatie mist voor het examen.
We nemen je opmerkingen serieus en zullen kijken hoe we de kwaliteit van het lesmateriaal kunnen verbeteren, zodat het beter aansluit bij de online omgeving en alle informatie goed toegankelijk is voor onze deelnemers.
Bedankt nogmaals voor je waardevolle input – het helpt ons om onze opleidingen verder te verbeteren en de leerervaring voor iedereen te optimaliseren!
NIBE-SVV