NIBE-SVV

2077 beoordelingen

Daniëlle

Het tekstboek en de online omgeving is oké. Echter de kwaliteit van de oefenvragen en de oefenexamens valt mij erg tegen.

Een paar voorbeelden:
- Oefenvragen waarbij gevraagd wordt naar "kies de 2 juiste antwoorden", en dan wordt je vraag fout gerekend omdat er 3 antwoorden juist zijn volgens het antwoordmodel.
- Oefenvragen waarbij meerdere antwoorden die elkaar tegenspreken als "juist" staan gemarkeerd.
- Soms staat er ook echt onjuiste info, vooral in de antwoordopties, bijvoorbeeld bij een toetsvraag over het Preferentiebeleid werd niet naar de farmacie verwezen maar totaal iets anders.
- Tekstboek bevat niet alle informatie die ter sprake komt in het oefenexamen, dus daardoor vraag ik me af of hoe goed het tekstboek voldoet. In het oefenexamen zat een vraag over Samenloop, en in het antwoord werden 3 vormen van samenloop genoemd, terwijl het tekstboek dit helemaal niet beschrijft.

Reactie NIBE-SVV:

Beste Daniëlle,
Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de oefenvragen en oefenexamens niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
We begrijpen dat fouten in de oefenvragen en onvolledige informatie in het tekstboek frustrerend kunnen zijn. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze materialen en ondersteuning te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen.
Nogmaals bedankt voor je feedback!
NIBE-SVV

Score voor NIBE-SVV: 2/5