Er zitten veel taalfouten in de teksten en diverse foto's vallen deels weg. Ik heb een keer online een vraag gesteld, maar nooit antwoord gekregen. De inhoud van de opleiding sluit maar voor een heel klein deel aan op mijn werk als debiteurenbeheerder voor een vastgoedonderneming en dus heb ik grote moeite om de lesstof te begrijpen. Durf daarom ook geen examen te doen, ondanks dat ik weet dat ik dit voor 1 april 2025 wel verplicht ben. Zorgt dus voor veel stress en kost me ook veel te veel tijd, die ik eigenlijk niet heb binnen mijn werk.
Reactie NIBE-SVV:
Beste,
Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze studenten.
Mocht je tijdens de opleiding vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen waar nodig.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NIBE-SVV.
NIBE-SVV