De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
Mijn algemene ervaring is erg prettig. Omdat ik nog compleet nieuw ben binnen Lamb Weston en direct meegenomen werd in deze training stapte ik er erg blanco in. Vandaar ook een 7 op vraag 1 omdat ik niet direct bepaalde verwachtingen had. Op de 2de dag werd al besproken dat het heel veel theoretische informatie was op dag 1 met veel slides, tabellen en grafieken. Daar ben ik het wel mee eens, maar heb ook aangegeven dat ik voor mezelf meteen besloten had niet alles te willen en moeten onthouden. Daarrnaast vind ik een duidelijke achtergrond zoals die gegeven werd wel prettig om een duidelijker beeld te vormen en bepaalde linken te kunnen leggen. Daarbij vond ik dat de heer Platteschor alles duidelijk overbracht, met ook praktijk voorbeelden, iedereen de kans gaf om vragen te stellen en opmerkingen te geven en daar vervolgens goed uitleg op gaf. Ik vond dat de informatie op een relaxte en duidelijke manier uitgelegd werd waardoor de sfeer goed was en niet statisch aanvoelde. Vanuit de training ben ik in ieder geval enthousiast geworden om me meer te ontwikkelen en in te zetten op interne audits. Dit heb ik ook bij de heer Platteschor aangegeven aan het eind van de training.