Meis

Ik had een vervelende ervaring met het inschrijven voor een Reikei 2-cursus, die twee maanden later werd verplaatst vanwege een te laag aantal deelnemers. Ik probeerde de inschrijving laat te annuleren vanwege privéomstandigheden, maar ze besloten toch een factuur te sturen en beweerden dat ik akkoord was gegaan met de algemene voorwaarden die betaling verplicht stellen als ik niet binnen 14 dagen na de aankondiging bezwaar aanteken tegen de verplaatsing. Ik vind dat het proces niet transparant genoeg was om deze voorwaarden vooraf te communiceren, en dat het centrum alleen maar op winst gericht was. P.S.: de cursus duurt één dag en kost € 550.

Welke opleiding of cursus heb je bij Nederlof Centrum gevolgd?

Rieki 2- administrator

Reactie Nederlof Centrum:

Dank je wel voor je feedback. Je hebt jezelf na de Reiki 1 cursus via onze website ingeschreven voor de Reiki 2 cursus Engels, waarbij de kosten en algemene voorwaarden vooraf duidelijk vermeld staan en opnieuw zijn meegestuurd in de bevestiging. Wij zijn hierin altijd volledig transparant.
Je hebt je één dag voor aanvang afgemeld vanwege ziekte en privéomstandigheden. Om je tegemoet te komen hebben we aangeboden je deelname te verplaatsen naar de eerstvolgende Reiki 2 cursus, maar je hebt ervoor gekozen hier geen gebruik van te maken.
We vinden het jammer dat je dit zo hebt ervaren.

Score voor Nederlof Centrum: 1/5
Zou je Nederlof Centrum aanbevelen? Nee