Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken

Nathalie Broekmans

Het zou handig zijn als jullie niet zo kort dag afspraken verzetten/anders maken en het probleem bij de klant leggen. Ik heb nu de spouwmuurisolatie wel, maar de onderaannemer moet nog de vloerisolatie doen en zoals het nu lijkt, wordt dat weken/maanden later, omdat ze het met een andere klant willen combineren!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Ik heb totaal geen klachten over de mannen die de isolatie hebben aangebracht of de isolatie zelf.
Echter heb ik wel een enorme klacht over hoe de afspraak tot stand is gekomen. Ik vind het ongehoord en geen stijl van werken om 2 werkdagen voor de oorspronkelijk geplande datum (waarbij zowel spouwmuurisolatie en vloerisolatie aangebracht zouden worden door de onderaannemer) mij verteld wordt dat deze afspraak niet doorgaat, omdat jullie als hoofdaannemer ineens zelf de spouwmuurisolatie gaan doen.
Hierdoor kon ik mijn vrije dag niet meer intrekken en moet ik 2 extra vrije dagen opnemen, omdat de beide isolaties niet meer op dezelfde dag kunnen.
En daarom zie ik ook graag compensatie voor de gemaakte onkosten.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van Nederland Isoleert? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Adviseur aardig en duidelijk.
Mannen die de isolatie kwamen aan leggen ook aardig en professioneel.

Score voor Nederland Isoleert: 4/5