Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken

Özlem Yilmazer

Doe geen uitspraken die niet kloppen! Jullie brengen mensen op het verkeerde pad even leren hen nogmaals om niemand te vertrouwen!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Omdat ik mij serieus opgelicht voel! Het begon natuurlijk niet zo. Er is een hele fijne en vertrouwde adviseur bij mij thuis geweest en heeft een offerte opgesteld. We hadden een voorwaarde afgesproken dat ik een extra kruipluik in de woonkamer moest laten creëren. Hij gaf aan dat het verstandig was om de offerte meteen goed te keuren, zodat ik al in de planning werd meegenomen en hij gaf aan dat hier geen risico's aan verbonden zijn.

Uiteindelijk heb ik toch besloten om geen extra kruipluik te laten creëren, omdat ik een nieuwe vloer heb. Ik mail jullie en geef aan dat ik gebruik wil maken van de ontbindende voorwaarde. En een aantal dagen later krijg ik een factuur!!! Ik voel me serieus opgelicht. De vertrouwen die jullie aan het begin met de adviseur geven nemen jullie keihard af. Ik heb ook bezwaar gemaakt tegen deze factuur.

Wat viel u in positieve zin op?

Het begon goed, maar dat hebben jullie keihard afgenomen.

Score voor Nederland Isoleert: 1/5