Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken

L. Post

Communicatie iets moeizaam omdat geen van de installateurs echt vloeiend Nederlands sprak, we kwamen er wel uit. Daarnaast zou ik de mensen adviseren wat voorzichtig met de omgeving (tuin in dit geval) om te gaan. Een aantal takken van een hortensia zijn geknakt. En ik zou ze adviseren om allemaal eigen materialen te gebruiken, ik werd nu gevraagd om een tuinslang voor aan te sluiten op de boor van de medewerker. Lijkt me dat ze dit wel zelf bij zich moeten hebben. Onwil of gemakzucht?? Er werd gevraagd om een aansteker om de cementkleur te checken. Hebben ze dit niet zelf? Tevens was de tablet leeg en moest aan de oplader. En ik had verwacht dat ze een en ander schoner zouden opleveren. Veel gruis langs de gevel, deur etc. Een ander bedrijf krijgt complimenten dat ze het zo schoon achterlaten, maar hier werd met mijn eigen tuinslang een beetje de boel schoon gesproeid, maar niet volledig schoon weer opgeleverd. Wat kleine irritaties die niet de volledige schoonheidsprijs verdienen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Prijstechnisch een goede offerte ontvangen, wordt ook snel behandeld

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van Nederland Isoleert? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies, Prijs/kwaliteit verhouding, Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

werd snel geregeld.

Score voor Nederland Isoleert: 3.5/5