Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken

Monika van Klinken

Maak zelf af wat je bent aangegaan zonder uitbesteding, anders niet aannemen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Omdat het hele proces niet gegaan is zoals ik het had gewild ,is uitbesteed aan een onderaannemer, duurder uitgevallen dan de offerte, niet duidelijk is welk bedrijf en wanneer ventilatie (koekoek)roosters worden geplaatst en ik merk geen verschil, voel nog steeds koude trek vanuit mijn vloer. Ik zit met een gat in mijn muur ivm boren op een stalen draagbalk voor de ventilatie.( ze hebben wel toegezegd dit te herstellen) maar ik kon de Poolse werknemers niet duidelijk maken hoe dat zat De subsidie valt tegen, nog geen 10%.
Het is tekort geleden om te zeggen of het helpt voor mijn gasverbruik.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van Nederland Isoleert? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er nadat het uitbesteed was aan een ander( Poolse werknemers), nog iemand van Nederland Isoleert kwam kijken of het goed uitgevoerd was.

Score voor Nederland Isoleert: 2/5
Land NL