De trainer was enorm bevlogen en inspirerend. Hij bracht veel persoonlijke verhalen in, maar dat was juist helpend en goed: het was dienend aan 'de bedoeling'. De training zelf heeft me aangezet tot nadenken, tot reflecteren op mijzelf, tot opfrissing van theorie die ik al kende. De training bestond uit 2 dagen. Idealiter waren dit er 3 geweest; het was net iets te kort. Dan hadden we meer de diepte in kunnen gaan en op persoonlijke vragen in kunnen gaan.
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste,
Bedankt voor je review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze studenten.
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze opleiding en dat je de leerstof en begeleiding als waardevol ervaart. Ons team zet zich in om de best mogelijke leerervaring te bieden en jouw opmerkingen zijn daarbij van onschatbare waarde.
Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NCOI Opleidingen.
NCOI Opleidingen