Benite

Ik kan geen goede beoordeling geven van de docent. Via e-learning is er zo weinig contact, waardoor je geen mening kan geven over iemand zijn/haar kunde.
Voorziening en locaties zijn niet van toepassing.
De opleiding sluit goed aan op wat ik zocht.

De kwaliteit van het materiaal is niet gemaakt voor e-learning als losse module.
Voor iemand die een complete opleiding volgt, zal de online omgeving en de werkwijze wel gewoon zijn. Voor iemand die een losse module via e-learning volgt, had ik sterk het gevoel met een uitgeklede klassikale module te maken te hebben. Een makkelijk product om online aan te bieden. Er staan bijvoorbeeld getallen tussen haakjes in het lesmateriaal waarvan ik me afvraag wat ermee bedoeld wordt.

Dus ja, ik heb ervan geleerd. En nee, ik ga dit niet nog een keer doen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste Benite,
Hartelijk dank voor je eerlijke feedback. We betreuren het te horen dat je ervaring met de e-learning module niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het gebrek aan contact met de docent en de kwaliteit van het lesmateriaal voor jou niet optimaal waren.
We waarderen je opmerkingen over de geschiktheid van het materiaal voor e-learning en zullen deze gebruiken om onze modules te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat onze opleidingen aansluiten bij de behoeften van al onze studenten, of ze nu een volledige opleiding volgen of een losse module.
Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in NCOI Opleidingen.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 1.5/5