Ik heb ontzettend veel geleerd, de psychologische inhoud kwam grotendeels overeen met mijn verwachtingen. Hierin had ik nog wel iets meer verwacht. De module Professioneel en oplossingsgericht werken was voor mij niet van toegevoegde waarde, ondanks dat ik weet dat dit bij HBO-onderwijs past. Daarbij was de schrijfopdracht niet leuk om te maken, mede omdat de onderwerpen niet passend waren bij mijn beroepspraktijk. Voor mijn behoefte had hier bijvoorbeeld een bedrijfskundige module beter geweest. Over de docenten ben ik zeer tevreden, behalve de docent voor de Module HRM. Hierover heb ik destijds ook contact gezocht met jullie organisatie. De anderen waren enthousiast en inspirerend! Over de BCN-locatie in Amsterdam Zuidoost ben ik tevreden. Voor de HRM module hebben we een andere locatie bezocht, welke ten opzichte van Amsterdam wat lunchkeuze betreft, achterbleef. Ook waren daar problemen m.b.t. verwarming en verlengsnoeren voor de laptops. Ik heb bewust gekozen voor de fysieke lessen, waar ik blij mee ben. Helaas waren er geen opties om het examen Professionele communicatie fysiek te doen, wat ik niet passend vindt bij de gekozen lesvorm. Ik ben blij dat ik goed geadviseerd ben over de 2-jarige variant van deze opleiding, aangezien dit naast een fulltime baan, gezin en sociale activiteiten alsnog als belastend heb ervaren. Zeker de periodes rondom een examen of schrijfopdracht zijn intens en komen niet overeen met de geschetste tijdsinvestering. Bovenal wil ik benadrukken dat het geleerde ontzettend van meerwaarde is en ik het al toepas in de praktijk. Ondanks dat het zwaar was/is, heb ik er geen spijt van!

Reactie NCOI Opleidingen:

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Het is geweldig om te horen dat je zoveel hebt geleerd en dat de psychologische inhoud grotendeels aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je eerlijke feedback over de module Professioneel en oplossingsgericht werken en de schrijfopdracht. We zullen je suggestie voor een bedrijfskundige module zeker overwegen.
Het spijt ons te horen dat je minder tevreden was over de docent voor de Module HRM en de locatieproblemen. We nemen je opmerkingen serieus en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren. Het is fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met de docenten en de BCN-locatie in Amsterdam Zuidoost.
We begrijpen dat het combineren van de opleiding met een fulltime baan, gezin en sociale activiteiten een uitdaging kan zijn. We zijn blij dat je ondanks de intensiteit van de opleiding geen spijt hebt en dat je het geleerde al in de praktijk kunt toepassen.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback en het prachtige eindoordeel van 10/10!
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 5/5