Myrthe

De begeleiding van docenten is slecht. Ik koos voor live, te weinig studenten, dus online. Dit werden echt beroerde online lessen waar iedereen om de beurt zn gemaakte huiswerk moest oplezen. In de tweede module was online niet eens mogelijk en werd het zelfstudie met een docent voor feedback, deze was er de eerste helft van de module niet. Daarna kwam er wel een docent, maar die kwam beloftes niet na. Verder vinden de docenten alles wat je inlevert perfect van tussentijdse opdrachten, maar als je dan de module opdracht inlevert komt er opeens feedback van wat allemaal niet volgens het beoordelingskader niet goed is en krijg je een onvoldoende terwijl je moduledocent het een mooie module opdracht vond. Daarna kan je een herkansing aanvragen a 195 euro. In mijn eerste module had de helft van de studenten de module opdracht niet gehaald.

Kortom begeleiding is niks waard en het lijkt erop gemaakt om alleen maar geld te ontvangen. De inhoud van de module is op zich best prima, maar wel op plekken gedateerd.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste Myrthe,
Dankjewel voor je open en duidelijke feedback. Het is vervelend om te horen dat je de begeleiding tijdens je opleiding als onvoldoende hebt ervaren. Dit is niet het niveau van ondersteuning dat wij willen bieden.
We hebben je opmerkingen intern doorgegeven en nemen deze serieus mee in onze evaluaties. De overgang van klassikaal naar online, het gebrek aan structuur in de online lessen, de afwezigheid van begeleiding bij zelfstudie, en de tegenstrijdige feedback tijdens de beoordeling zijn punten waar we zeker naar gaan kijken om te verbeteren. Ook je signaal over de inhoud van de module nemen we mee.
Wat betreft de kosten voor een herkansing: we begrijpen dat dit vervelend kan voelen, zeker als je het idee hebt dat je goed op weg was. De herkansingskosten zijn echter onderdeel van ons standaardbeleid en dekkend voor de extra inzet van examenbeoordeling en administratie. Hier kunnen we binnen de huidige regeling helaas geen uitzondering op maken.
We vinden het belangrijk dat onze opleidingen inhoudelijk goed zijn én dat studenten zich ondersteund voelen tijdens hun leertraject. Jouw ervaring helpt ons om knelpunten te signaleren en gericht te verbeteren.
Nogmaals dankjewel voor het delen van je ervaring.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 1.5/5