Roy

Als eenmaal duidelijk is hoe de modules werken is de opleiding goed te volgen.
De module sluit goed aan op de praktijk en heeft mij de handvaten gegeven waar ik mee verder kan.
Het studiemateriaal is gebaseerd op één boek maar is wel uitgebreid met video's dat maakt het wel weer duidelijker.

Wat ik miste was het combineren van projecten.
Dus het werken aan meerdere projecten tegelijkertijd
Dat zou ik graag toegevoegd willen zien aan deze module

Verder zou wat meer terugkoppeling fijn zijn
Zodat je zeker weet dat je alle opdrachten hebt afgerond.
nadat ik er zelf achteraan heb gebeld heb bleek dat er een eindopdracht gemaakt Moest worden.
die naar mijn inziens slecht te vinden is online
hij staat niet tussen de opdrachten!

Ik vind het raar dat mij om een ervaring wordt gevraagd voordat ik het uberhoud heb afgerond.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste Roy,
Dankjewel voor je uitgebreide en waardevolle feedback! We zijn blij te horen dat de opleiding goed aansluit op de praktijk en dat je met het studiemateriaal verder kunt.
Wat betreft je opmerking over de eindopdracht: deze informatie staat op de websitepagina van de module bij de sectie 'afronding'. Het is dus mogelijk dat je deze gemist hebt. We begrijpen ook dat het combineren van projecten een waardevolle aanvulling zou zijn en nemen dit mee in de verdere evaluatie van de module.
Daarnaast willen we je graag uitleggen dat het niet de bedoeling is dat je tussendoor al wordt gevraagd om een review achter te laten. Soms gaat er iets mis in ons systeem, waardoor dit alsnog gebeurt. We zijn ervan op de hoogte en werken eraan om dit te verbeteren, zodat dergelijke verzoeken op het juiste moment plaatsvinden.
We waarderen het dat je deze punten met ons hebt gedeeld, en we zullen je feedback gebruiken om de opleiding en de communicatie verder te optimaliseren.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 3.5/5