Ik ben bijna klaar, maar het is een heel moeizaam traject geweest. Met vooral bij de opstart heel veel vertraging opgelopen met de afstemming over het geschikheidsonderzoek en de officiele start.
De online modules kloppen vaak niet, ik kijk er niet meer naar, heb regelmatig aangekaart dat ze niet kloppen. Bij een verkeerd boek krijg ik tot twee keer aan toe hetzelfde verkeerde boek toegestuurd. Ik heb het er bij laten zitten.
Je merkt aan alles dat de studie nog niet klaar is gemaakt voor zij-instroom. De bronnen van de vakdocent en de modules en de opdrachten zijn gericht op een voltijdsstudie. Het is dus een beetje behelpen.
Je enige houvast is eigenlijk de extern ingehuurde leerbegeleider en de vakdocent die je welwillend helpen. Zonder hen was gestopt.
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste Ruben,
Bedankt voor je openhartige feedback. Het spijt ons te horen dat je studie-ervaring moeizaam is verlopen, vooral bij de opstart en de problemen met de online modules en het studiemateriaal. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze studenten willen creëren. We nemen je opmerkingen serieus en zullen deze intern doorzetten om te onderzoeken hoe we onze processen en ondersteuning kunnen verbeteren.
Wat betreft de zij-instroom, we begrijpen dat het uitdagend kan zijn als de studie-inhoud vooral gericht is op voltijdstudies. We blijven werken aan het verbeteren van de afstemming van onze programma's voor zij-instromers en nemen je feedback mee in deze ontwikkeling.
We waarderen het dat je de ondersteuning van de leerbegeleider en vakdocent hebt ervaren als positief, en we zijn dankbaar voor hun inzet. Als je graag verder in gesprek wilt over je ervaringen, staan we uiteraard open voor een gesprek om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.
NCOI Opleidingen