Vreselijk slecht geregeld , geen enkele module is klassikaal geweest alleen maar virtual of e learning . Studiebegeleiders hoor je nooit wat van herhaaldelijk klachten erover ingediend en beloven beterschap daarbij maar dat is eenmalig. Ik raad NCOI/ scheidegger aan niemand aan
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste Yvonne,
Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens is geweest. Bij NCOI Opleidingen zijn onze studiebegeleiders bereikbaar voor al onze studenten via verschillende kanalen. Ondanks dat er soms een wachttijd kan zijn, zijn ze altijd beschikbaar om je verder te helpen. We bieden op deze manier veel studenten ondersteuning en begeleiding, en we streven ernaar om iedereen tijdig van hulp te voorzien.
Wat betreft de modules: bij NCOI proberen we altijd een zo breed mogelijk aanbod van klassikale trainingen te bieden. Echter, het kan voorkomen dat bij minder aanmeldingen een module niet klassikaal wordt aangeboden, maar bijvoorbeeld via e-learning of virtueel onderwijs. Dit wordt vooraf aan de studenten gecommuniceerd, zodat je van tevoren weet wat je kunt verwachten.
We nemen je opmerkingen serieus en zullen blijven werken aan verbeteringen in onze communicatie en begeleiding. We hopen dat je alsnog positieve ervaringen zult hebben met je opleiding.
NCOI Opleidingen