Zelf zit ik in het 4e jaar van de e-learning variant. Ik ben na het eerste jaar gestopt met het volgen van de online lessen (op de verplichte na) want ze staan vol met spelfouten, niet werkende links, enz. Dat frustreerde me enorm en is ook niet gewenst op dit niveau. De opleiding is vooral opdrachten in hetzelfde stramien schrijven zodat er makkelijk nagekeken kan worden. Inhoudelijk heb ik in de 4 jaar zeer weinig geleerd en voegt het op cybersecurity gebied weinig tot niets toe aan het CompTIA Security+ diploma dat ik al eerder had gehaald. Daarnaast is er veel aandacht in het portfolio voor wat het allemaal persoonlijk met je doet maar daar ben ik denk ik echt al te oud voor. Dat is wellicht goed voor jongere generaties maar niet voor iemand met 30 jaar werkervaring. Maar goed, uiteindelijk ben ik als het goed is HBO gecertificeerd en dat is waar werkgevers nu éénmaal naar kijken.
Reactie NCOI Opleidingen:
Bedankt voor je uitgebreide feedback. We betreuren het te horen dat je ervaring met de e-learning variant niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We waarderen je opmerkingen over de spelfouten en niet werkende links, en zullen deze punten zeker meenemen om onze programma's te verbeteren. Het is belangrijk voor ons om te zorgen dat onze opleidingen van hoge kwaliteit zijn en aansluiten bij de behoeften van al onze studenten, ongeacht hun werkervaring. We hopen dat je HBO-certificering je helpt in je carrière en wensen je veel succes in je toekomstige uitdagingen.
NCOI Opleidingen