De lesinhoud, opdrachten en het materiaal was van prima kwaliteit. Helaas is de opleiding wat rommelig gestart. Van klassikaal naar virtueel klassikaal naar e-learning, door te weinig deelnemers. Toen mijn e-learning uiteindelijk van start ging was er geen docent aan me gekoppeld, tot een maand later. Hierdoor had ik het gevoel dat ik vastliep en heb ik vertraging opgelopen. Ik heb veel contact gehad met NCOI en mij was beloofd dat de datum van mijn eindopdracht opnieuw gepland zou worden, dit is tot op heden nog niet gebeurd. Jammer, want het is echt een leuke masterclass! Ik had hem heel graag klassikaal gevolgd.
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste,
Bedankt voor je review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze studenten.
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze opleiding en dat je de leerstof en begeleiding als waardevol ervaart. Ons team zet zich in om de best mogelijke leerervaring te bieden en jouw opmerkingen zijn daarbij van onschatbare waarde.
Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NCOI Opleidingen.
NCOI Opleidingen