Op aanraden van een collega volg ik deze cursus, omdat het meer inzicht zou bieden in mijn werkzaamheden die ik uitvoer voor de examencommissie. Echter kwam ik er na het starten van de opleiding achter dat het volledig gericht is op HBO terwijl ik uitsluitend voor het MBO binnen Salta mijn werkzaamheden uitvoer.
De feedback van de docent heeft mij daarnaast niet verder geholpen. Ik kreeg te horen dat ik te weinig verwijzingen maakte naar de theorie, maar kreeg daarbij een tips en adviezen, waar ik wel behoefte aan had! Ook de reactietijd van de docent was traag wat bij een korte cursus van 3 maanden niet motiveert.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste,
Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de cursus niet volledig aansloot bij je verwachtingen en dat je niet de gewenste ondersteuning hebt ontvangen.
We begrijpen dat het belangrijk is dat de inhoud van de cursus relevant is voor je werkzaamheden en dat tijdige en bruikbare feedback essentieel is voor je leerproces. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze programma's en begeleiding te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we in de toekomst beter aan je verwachtingen kunnen voldoen en je een positievere ervaring kunnen bieden bij NCOI Opleidingen.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 1.5/5