Ik heb onlangs de training 'Effectief communiceren met NLP' gevolgd, en ben er niet geheel tevreden over. Voor mij voelde de training te basaal aan; ik had meer diepgang en uitgebreide theorie over NLP verwacht.

Daarnaast vond ik de trainer niet voldoende kundig. Er werd naar mijn mening te veel aandacht besteed aan persoonlijke verhalen van de trainer, en te weinig aan de daadwerkelijke lesinhoud. Dit leidde af van het onderwerp en maakte het lastig om echt de verdieping te vinden die ik zocht.

We hebben voorafgaand aan de trainingsdagen opdrachten moeten maken en hoofdstukken moeten lezen, maar jammer genoeg werden deze ook niet meer besproken. Nog los van het feit dat ik daar tijd en moeite in stop, had dit een mooie koppeling naar de theorie kunnen zijn.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste,
Bedankt voor je eerlijke feedback en voor het delen van je ervaringen met de training 'Effectief communiceren met NLP'. We betreuren het te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed en dat je meer diepgang en uitgebreide theorie had verwacht.
Het spijt ons te horen dat je de trainer niet voldoende kundig vond en dat er te veel aandacht werd besteed aan persoonlijke verhalen in plaats van de lesinhoud. We begrijpen dat dit afleidend kan zijn en de gewenste verdieping kan missen.
Daarnaast is het jammer dat de vooraf gemaakte opdrachten en gelezen hoofdstukken niet meer werden besproken tijdens de trainingsdagen. We waarderen de tijd en moeite die je hierin hebt gestoken en begrijpen dat dit een waardevolle koppeling naar de theorie had kunnen zijn.
We nemen je feedback zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze trainingen te verbeteren. Als je verdere suggesties hebt of specifieke punten die je graag anders zou zien, horen we dat graag. We staan altijd klaar om je te helpen.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2/5