De opleidingen is praktijkgericht. De planning door NCOi was zeer slecht. In de eerste module didactische werkvormen was ik niet te vreden over de gang van zaken en planning m.b.t. de eerste docent. De vervanger was prima. Door de vertraging van de module didactische werkvormen moest ik 2 modules tegelijkertijd volgen dit was een te grote studiebelasting. In de module opdracht opleiden in organisaties en didactische werkvormen zit een te grote overlap.
M.b.t. maatschappelijke onderwerpen zoals begrijpelijk communiceren en ai gebruik loopt NCOI achter. Kaders en regels eindopdrschten sluiten niet aan op de hedendaagse praktijk.
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste Peter,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en het delen van je ervaring met NCOI Opleidingen. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden was met de planning en de gang van zaken tijdens de eerste module. We begrijpen dat het volgen van twee modules tegelijkertijd een grote studiebelasting kan zijn en dat dit niet ideaal is.
We waarderen je opmerkingen over de overlap tussen de modules en de aansluiting van de kaders en regels op de hedendaagse praktijk. Dit zijn waardevolle inzichten die we zeker zullen meenemen om onze opleidingen te verbeteren. Het is goed om te horen dat je tevreden was met de vervangende docent.
We streven ernaar om onze opleidingen continu te verbeteren en jouw feedback helpt ons hierbij. Mocht je nog verdere suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
NCOI Opleidingen