Bas

De docent heeft hard zijn best gedaan om de algemene agenda (inhoud van de cursus) af te stemmen op de individuele leerdoelen van de cursisten. Hierdoor heb ik er heel veel uitgehaald ondanks dat de cursus zelf niet supergoed aansloot op mijn huidige werkzaamheden. Een nadeel van de online leeromgeving was dat er op een heleboel informatie werd aangeboden. Zo stonden enkele opdrachten op pagina 'A' en andere op pagina 'B' vermeld waardoor sommige cursisten deze niet hebben gevonden.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste Bas,
Hartelijk dank voor je gedetailleerde feedback en positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat je veel hebt kunnen halen uit de cursus, mede dankzij de inspanningen van onze docent om de inhoud af te stemmen op de individuele leerdoelen van de cursisten.
We begrijpen dat de cursus niet volledig aansloot op je huidige werkzaamheden, maar het is goed om te horen dat je desondanks waardevolle kennis hebt opgedaan. Wat betreft de online leeromgeving en de verspreiding van informatie over verschillende pagina's, waarderen we je opmerking zeer. We zullen dit punt zeker meenemen om onze online leeromgeving gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NCOI Opleidingen.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 4/5