Ik volg het programma Supply chain management, welke bestaat uit 2 modules. Een daarvan is strategisch supply chain management welke ik reeds heb afgerond en goed aansluit bij de praktijk en mijn verwachtingen. De andere module is logistiek en ICT, welke, gedreven door de lesstof en met name ook de eisen voor de eindopdracht, praktisch geen relatie heeft tot logistiek en enkel gaat over BI. Dat is erg jammer, ik had meer verwacht van deze module. Voordat ik aan de opleiding begon, had ik niet verwacht dat de lesstof zo diep in zou gaan over de technische werking van BI tooling en is voor mij (en ik merk ook voor mijn klasgenoten) niet relevant. Ik ervaar hierdoor problemen met het schrijven van mijn eindopdracht voor dit vak. Gelukkig probeert de docent ons te bij te staan en sturing te geven waar we op moeten letten met de eindopdracht.

Doordat de lesstof dermate afwijkt van het einddoel (verdieping in supply chain management), zal ik niet snel opnieuw kiezen voor een studie via de NCOI.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je eerlijke feedback over het programma Supply Chain Management. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het is goed om te horen dat de module Strategisch Supply Chain Management goed aansluit bij de praktijk en je verwachtingen.
Het spijt ons te horen dat de module Logistiek en ICT niet aan je verwachtingen voldoet en dat de focus op BI-tooling niet relevant is voor jou en je klasgenoten. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als het schrijven van de eindopdracht hierdoor bemoeilijkt wordt. We zijn blij dat de docent je probeert te ondersteunen en sturing geeft bij de eindopdracht.
We nemen je feedback zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze programma's te verbeteren. We hopen dat je ondanks deze ervaring toch waarde hebt gehaald uit de opleiding en wensen je veel succes met je verdere carrière.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 3/5