Heel eerlijk gewoon ruk. Je kan geen klassikaal les volgen .
Alles moet extra geld kosten als je een her moet doen . En als je om hulp vraagt dan kost een docent €150 per uur. Ik moet me module bedrijfseconomische aspecten nog afronden maar krijg nergens hulp. ik heb wel betaald voor klassikaal les maar krijg het niet . Dus dan e learning ( kan je in je eigen tempo doen ) heel leuk maar de docent is 3 maanden beschikbaar en daarna niet meer succes dus. En als het niet lukt kan je het nog een keer doen voor €200. Het is dat de docent een aardige man is anders had het van mij een 1 geweest.
Met vriendelijke groeten,
Peter Offerman
Reactie NCOI Opleidingen:
Beste Peter,
Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met NCOI niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat de situatie rondom klassikale lessen en de bijkomende kosten voor veel frustratie hebben gezorgd. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze studenten willen.
We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren. We streven ernaar om onze studenten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben, en we zullen werken aan betere communicatie en toegankelijkheid van onze docenten.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben.
NCOI Opleidingen