Slecht! Echt geen opleiding hier volgen. Ze proberen overal geld uit te halen. Herexamens zijn bizar duur m.i. (lees: €300,- om een verslag van 5 pagina's in te leveren). Wil je een extra vraag stellen na je lessen, dan mag je dure begeleiding bijkopen welke je alleen in meervoud kan kopen. Zelfs bezwaar indienen kost je geld als je ongelijk krijgt. Docenten negeren berichten. De feedback die je krijgt bij een onvoldoende is nihil en kan je niks mee. Als je daarna vragen aan de beoordelaar stelt, krijg je een reactie waarin je onderuit gehaald wordt, geen antwoord op je vragen en welke voor de helft bestaat uit knipsels van Wikipedia. Daarnaast zijn de lessen qua niveau heel makkelijk en de examens bijna onmogelijk. De verhouding is niet goed op elkaar afgestemd. Ik ben in ieder geval blij dat ik er van af ben :)
Reactie NCOI Opleidingen:
We betreuren te lezen over je ervaringen en zetten je feedback graag intern door. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
NCOI Opleidingen