Op zich inhoudelijk een prima opleiding, maar de kosten in relatie tot wat je ervoor krijgt staan naar mijn mening niet in verhouding (e-learning). Voor het feit dat je aan de hand van de literatuur (lees: 2 boeken) een flink aantal opdrachten kunt maken en aan je praktijkopdracht werkt, is een kleine 4000,- een hoop geld. De docent probeert wel wat uit te dagen via de leeromgeving om je breder/dieper over het onderwerp te laten nadenken, maar dat laat op communicatief vlak nog wel eens te wensen over. Zijn schrijfstijl is soms onleesbaar, met veel spelfouten, fouten in opbouw van zinnen en vaak ronduit vaag geformuleerde antwoorden. Voor mij is daardoor niet duidelijk wat hij nu precies wil, of er delen van de opdracht aangepast moeten worden, of de opdracht nu wel of niet goed is uitgewerkt en wat hij dan nog precies verwacht.
Achteraf gezien had ik de boeken net zo goed zelf kunnen aanschaffen en aan de hand daarvan het geleerde in de praktijk kunnen toepassen.
Reactie NCOI Opleidingen:
Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je de opleiding te duur en de docent onduidelijk vond. We zullen je feedback gebruiken om onze service te verbeteren. We hopen dat je toch iets hebt geleerd en dat je het kunt toepassen in de praktijk. Als je nog vragen of suggesties hebt, horen we het graag.
NCOI Opleidingen