Mirjam

De docenten zijn best prima en de lesstof sluit aan bij de dagelijkse praktijk. Het instituut NCOI vind ik van mindere kwaliteit om een heel aantal redenen, namelijk:

-Ik heb gekozen voor NCOI vanwege het aanbod in Enschede; er heeft uiteindelijk geen les plaatsgevonden in Enschede. Gezien de eerdere ervaringen van NCOI voelt dit niet als eerlijk.
- De online docenten waren niet allemaal goed onderlegd wat betreft didactische vaardigheden, dan wel didactische vaardigheden online. De eerste online docent deed het subliem, de tweede was duidelijk toe aan pensioen (verlaagd tempo, veel herhaling, niet snel genoeg kunnen inspelen op vragen vanuit de groep) en de derde nam niet eens de moeite om de camera aan te zetten onder het mom "dan vliegt de verbinding eruit"; met name dit laatste acht ik als zeer onprofessioneel
- Bij één vak werd het grootste gedeelte van de te gebruiken literatuur aangeboden via e-connect ipv een boek; dit vind ik gezien de prijs/kwaliteit jammer.
- Er wordt 200 euro gevraagd voor een herkansing terwijl ik twee modules online heb gevolgd (omdat er geen aanbod was in mijn deel van het land); dit vind ik niet klantvriendelijk. Aangezien ik geen gebruik maak van een dure lunch bij online modules vind ik dat er geen kosten in rekening gebracht moeten worden voor een herkansing.

Al met al zou ik om deze redenen niet voor NCOI hebben gekozen. Als ik dit van te voren had geweten had ik bewust kunnen kiezen voor NCOI, wat op zichzelf een goede wijze is van studeren naast je baan, maar i zocht juist verbinding met klasgenoten en meer verdieping van mij als professional en dit had ik achteraf beter bij een Hogeschool kunnen vinden.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review. We vinden het fijn om te horen dat je de docenten en de lesstof prima vond en dat je de aansluiting met de dagelijkse praktijk waardeerde. We vinden het echter jammer dat je niet tevreden bent over het NCOI en dat je een aantal verbeterpunten hebt ervaren. We nemen je feedback serieus en we zullen kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. We hopen dat je ondanks alles veel hebt geleerd en dat je de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen. We wensen je veel succes met je verdere loopbaan.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 3.5/5