Caroline

De docenten zijn erg fijn, veel interactie en betrekking op persoonlijke situaties waardoor er een beeld ontstaat bij de stof. Erg jammer wel dat er geen back up is bij uitval, wat leidt tot vertraging. Daarnaast is de locatie keuze te ruim voor het daadwerkelijke aanbod. In iedere module kwamen min. 90% van de 'studenten' niet uit op de gekozen locatie. Ik zelf ook niet. Op geen van de 3 modules en één daarvan moest ik naar de andere kant van NL. Ook vindt ik het lesmateriaal voor de prijs ontzettend slecht. Veel online downloads, maar schots en scheef gekopieerd. Zo ook het boek van budgetbeheer. Daarnaast vind ik persoonlijk de module (na schuldhulpverlening en budgetcoach) erg overlappend wat het voor mij maakt dat ik deze module liever in één les in een andere module had gehad i.p.v. 3 hele lesdagen. Al in al vindt ik de prijs-kwaliteitverhouding niet helemaal op elkaar afgestemd.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review. We zijn blij dat je de docenten erg fijn vond en veel interactie had. We vinden het erg jammer dat er geen back up was bij uitval en dat in sommige gevallen je voorkeurslocatie niet beschikbaar was. We zullen je feedback hierover intern meenemen. We waarderen je feedback en hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 3.5/5