De opleiding volg ik online. Ik had liever die op een locaties gevolgd, omdat ik direct contact heb met de docenten, medestudenten en direct feedback krijg. Hiervoor wist niets over boekhouden, maar op dit moment heb een beetje inzicht gekregen. Daarnaast ben ik tevreden over de inhoud en over het lesmateriaal en hoe het nu gaat. Verder hoop ik hierna de theorie van wat ik geleerd heb in de praktijk kunnen uitvoeren. Op mijn werk zijn mijn taken meer gericht op administratieve taken. Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik wil werken als boekhouder medewerker. Jammer dat ik weinig de docent weinig heb gesproken. Dat is de nadeel van online studeren. Je bent op jezelf aangewezen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent over de inhoud en het lesmateriaal van de opleiding. We begrijpen dat je liever op een locatie had gestudeerd, zodat je meer contact en feedback had met de docenten en medestudenten. Helaas was dat door de omstandigheden niet mogelijk, maar we hopen dat je toch veel hebt geleerd en dat je de theorie in de praktijk kunt brengen. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 4/5