Omdat ik graag meer een juridische richting op zou willen in mijn werk, heb ik voor dit propedeusejaar SJD gekozen. Hiermee wil ik mijn lerend vermogen aantonen en mijn kennis en vaardigheden vergroten. Helaas lukt het na dit 1e jaar toch niet om een baan in deze richting te vinden waarin ik mij verder kan ontwikkelen via een werkgever. Het is voor mij te kostbaar om de opleiding volledig te volgen.
Ik heb bewust gekozen voor les op locatie Zwolle en uiteindelijk bleek in de praktijk dat ik slechts 1 module hier heb kunnen volgen. Alternatieve opties op locatie waren of ver weg of vielen op voor mij niet haalbare dagen. Hierdoor veel moeten doen via virtual classroom en dit werkte prima maar er is toch een andere dynamiek.
Dit heb ik als erg jammer ervaren.
Verder verliep alles soepel bij NCOI en zijn de docenten kundig en heb ik veel mogen leren en mezelf kunnen ontwikkelen zoals ik voor ogen had.
Reactie NCOI Opleidingen:
We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. Verder fijn om te lezen dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
NCOI Opleidingen