Mariska

De content van de meeste masterclasses zijn goed en bruikbaar voor mijn praktijk. Echter een enkele masterclass was mijn inziens niet relevant voor mijn praktijk (Operations Management). Voor mijn gevoel heb ik me op vele vlakken kunnen ontwikkelen en is mijn kennis uitgebreid welke ik toe kan passen bij n mijn werkomgeving. Over het algemeen is de studie goed te combineren met mijn werkpraktijk. Uiteraard ligt dit veelal aan de eigen motivatie en tijdsinvestering van de student zelf.

Wat echter zeer teleurstellend is is het aanbod van mogelijkheden als het gaat om de MBA in de praktijk lessen. Er is maar 1 datum die gekozen kan worden of de keuze is met een aantal maanden uitstellen. Mijn inziens is dit niet een aanbod wat past bij een opleiding waar studenten een opleiding volgen naast een baan. Hier verwacht ik meer aanbod en flexibiliteit.

Ook is de opleidingslocatie enigszins misleidend, mijn voorkeur locatie was Eindhoven echter geen enkele module werd aangeboden op deze locatie. Ik begrijp dat het om een voorkeur gaat echter stel ik vraagtekens bij of NCOI hier wat transparanter in zou kunnen zijn en het niet als optie aangeeft als ze weten dat dit eigenlijk niet realistisch is.

Daarnaast stel ik vragen bij de kwaliteit van de beoordelingen van de opdrachten. Ik wordt afgerekend op punten die specifiek anders benoemd worden in de eindopdracht (bijvoorbeeld; opdracht Psychologie & Coaching en kritiek op de centrale vraag, welke is vastgesteld door NCOI maar volgens de beoordelaar had ik deze specifieker moeten maken terwijl conform de opdracht de centrale vraag vastgesteld is).

De bereikbaarheid van de studieadviseurs is zeer slecht en uitermate teleurstellend en ik verwacht een betere service voor een opleiding van €24K. De chat optie stelt niet zo veel voor en eindigt altijd met het advies om de studieadviseur te bellen.

Reactie NCOI Opleidingen:

Beste Mariska, wat fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de opleiding. We zullen je feedback wat betreft de MBA in de praktijk lessen, de lesinhoud en het contact met de organisatie met ons meenemen. Daar we ons kunnen voorstellen dat je dit graag anders had gezien.
Verder begrijpen we goed dat je graag fysiek op je voorkeurslocatie les krijgt. Wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar je voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat er door te weinig aanmeldingen het een en ander geschoven moet worden, hierdoor kan het dus voorkomen dat je opleiding alleen nog maar op een bepaalde locatie, online via een virtual classroom of e-learning beschikbaar is. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan horen we het graag.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2.5/5