Het leerprogramma van de ncoi is ronduit belachelijk slecht. De lessen sluiten totaal niet aan op de examens en de examenvoorbereidingsmogelijkheden zijn werkelijk beroerd. De docenten zijn zich hier bewust van en wringen zich in allerlei bochten om zo goed mogelijk les te geven. De klantenservice van de ncoi is ook waardeloos. Als ik opbel met een inhoudelijke vraag wordt ik te woord gestaan door een part time werkende student die zijn middelbare school diploma bij een pakje boter heeft gekregen. Met examen en les data wordt maar geschoven alsof wij niks anders te doen hebben dan het volgen van de opleiding. Over het algemeen zijn de docenten uitstekend in wat ze doen maar er zitten enkele bij waarvan hun onderwijsbevoegdheid direct moet worden afgenomen. Na het volgen van deze opleiding zal ik iedereen in mijn omgeving ten zeerste afraadden een opleiding via de ncoi te volgen.
Reactie NCOI Opleidingen:
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.
NCOI Opleidingen