De training vooraf uitgezocht op het aantal onderwerpen dat aan bod zou komen.
Het praktische deel van de training met acteur was heel erg goed.
Een specifiek deel van de theorie (situationeel leidinggeven obv Blanchard en persoonlijk leiderschap obv Covi) zijn heel goed behandeld. Echt een stukje meerwaarde zat daarin.
Een aantal andere punten zijn ook voldoende behandeld maar een groot deel van de onderwerpen is nauwelijks behandeld. We hebben meerdere keren een onderwerp begonnen door een filmpje te kijken. Daarna gaf de docent de gelegenheid om vragen te stellen over het onderwerp en daarmee werd het afgesloten. Dit leidde een paar keer tot een vraag om verdieping maar die kwam niet. Eén van de onderwerpen die aan bod zou komen was onbekend voor de docent. Wat resulteerde in een google search voor de groep.
We hebben effectief twee goede trainingsdagen gehad.
De laatste dag was de training eigenlijk aan het einde. We hebben een tijd zelfstandig aan een huiswerkopdracht mogen werken die een groot deel van de groep al had gemaakt. Ook na deze oefening: geen verdieping hierop.
Reactie NCOI Opleidingen:
Hartelijk dank voor de uitgebreide review, Johan! We gaan je feedback met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service van de opleiding.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
NCOI Opleidingen