Het was een onvergetelijke reis samen met mijn zoon. Zelf kunnen uitstippelen in samenspraak met het NBBS team. Ook nog daarna weer hotels kunnen aanpassen. 1 hotel vonden wij niet goed gekozen Los Angeles, veel te ver uit het centrum in een buurt waar niets te beleven was ook niet veel restaurantjes, verder uitstekend geregeld met huurauto en helivlucht huurauto moesten we wel veel bijbetalen, begrepen niet goed wat de reden was. We wisten dat het 150 euro extra zou kosten maar hebben 279 moeten afrekenen. Dat viel ons tegen. Op totaal bedrag valt dit niet op maar toch.
Sterke punten tijdens het verblijf
Prima hotels met name als je met je volwassen zoon reist wil je niet in 1 bed. Alle hotels was dit goed geregeld
Hotel Los Angeles. Jullie sturen een document waarop staat dit printen. Dat doe je dan ook. Maar heb je in het geheel niet nodig. Mijn tip maak 1 A4 met de belangrijkste gegevens. Vluchtenden nummers etc en achterzijde opsomming van hotels en adres gegevens. Verder alles digitaal verder terug te vinden in telefoon. Wellicht zou je hotelboekingen via tickets in waller van je telefoon kunnen opslaan dan helemaal makkelijk. Scheelt veel printen en papier en is duurzamer. Niet iedereen heeft ook meer een printer en inchecken in de usa gaat via face herkenning. Instapkaarten in Nederland zijn ook digitaal. Mijn tip maak het dus digitaler.
Reactie NBBS Reizen:
Hartelijk dank voor uw reactie en wat fijn om te lezen dat u samen met uw zoon heeft genoten van uw autorondreis door de USA. Ook dank voor uw tip over de reisbescheiden, uw mening delen wij. Momenteel loopt er bij ons achter de schermen een groot project voor de digitalisering van onze reisbescheiden, dat wij in juni 2025 hopen af te ronden.
Wat de kosten bij het inleveren van de huurauto betreft; meestal is hier een goede reden voor. Wij zoeken graag voor u uit of de 129 dollar extra terecht aan u is doorbelast. Als u hier prijs op stelt, verzoeken wij u om de factuur van de verhuurmaatschappij met een korte toelichting op te sturen aan info@nbbs.nl.
Een vriendelijke reisgroet van het team van NBBS Reizen