Goed! Ik koop er graag kleding en sieraden.
Hele leuke kleding en sieraden! Ik vind het ook fijn dat bij de kleding staat aangegeven welke maat het model draagt.
De kleding valt vaak wat te groot, waardoor ik eigenlijk altijd een maat kleiner bestel. Hier zou naar gekeken kunnen worden.
Daarnaast wilde ik een bepaalde bikini graag, maar deze was uitverkocht in mijn maat. Ik gaf toen mijn mail door, maar kreeg lang geen melding dat mijn maat er weer was. Ik heb toen gemaild en kreeg het antwoord dat deze dit jaar niet meer zou komen. Ik vond het jammer dat er wel het idee werd gegeven dat ik hem nog binnenkort kon bestellen aangezien ik mijn mail kon doorgeven. Verbeterpunt is dus om geen optie te geven om een mailadres in te vullen, wanneer een product toch niet meer geleverd gaat worden dit jaar.
Reactie My Jewellery NL:
Hi Sanne,
Wat fijn om te horen dat je zo graag bij ons shopt en bedankt voor de waardevolle feedback! We nemen je tip over de pasvorm én de mailmelding van de bikini zeker mee, zodat we dat in de toekomst beter kunnen afstemmen. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen dit te delen! 🤍
Liefs,
Zara - My Jewellery