Armbandje besteld voor kleindochter na 14 dagen niets gehoord en contact opgenomen en lag klaar om opgehaald te worden door post nl. Week later nog niks ontvangen weer contact via watsap en weer hetzelfde. U pakje ligt klaar om opgehaald te worden door post nl. Toen ik vertelde dat ze dat de week ervoor ook schreven. Werd gezegd dat ze binnen de 24 u contact zouden opnemen. Mijn vertrouwen helemaal weg en naar klantenservice gebeld en daar werd gezegd dat het zoek geraakt is en dat deze niet meer op voorraad zijn . Maar je kunt ze nogwel bestellen online. Als ik niet gereageerd had had ik nooit mijn geld terug gehad. Maar ja ze kunnen niet alle duizend bestellingen opvolgen werd mij gezegd. Dus vertrouwen 0 en bestellen nooit meer
Veel
Reactie My Jewellery NL:
Hi Anne,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven! Ik kan me goed voorstellen dat je teleurgesteld bent, fijn dat je hierover al wel contact hebt gezocht met onze klantenservice. Het komt nog wel eens voor dat er inderdaad een pakketje vermist raakt en we kijken dan ook graag mee naar een oplossing!
De armband die je hebt besteld is inderdaad uitverkocht geraakt op de website, waardoor we deze niet opnieuw hebben kunnen opsturen naar je, hiervoor is een terugbetaling in orde gemaakt. 💗
Liefs,
Zara - My Jewellery