Hele mooie webshop en mooie producten. De kwaliteit is ook goed. Hulp wordt snel geboden door de chats tijdens het shoppen in de webshop.
Wat ik wel als heel vervelend heb ervaren (al 3x) is de verzending en service/afhandeling hiervan. Verkeerde bestelling ontvangen, zelf meermaals contact opgenomen en uiteindelijk kosteloos terug kunnen sturen. Ik heb heel lang (bijna een maand!) moeten wachten op mijn eigen bestelling en hierbij miste ik betrokkenheid of een poging tot compensatie. Toen ik hem eenmaal kreeg zat er een artikel niet bij en twee anderen waren beschadigd. Na dit wederom meermaals aangegeven te hebben (incl foto's) kreeg ik de opties om het terug te sturen of korting te krijgen. Dit was dan wel weer heel fijn. Wel heb ik ook al vaker meegemaakt dat een besteld artikel tóch niet meer leverbaar was. Heel vervelend en jammer, want dit drukt een vervelende stempel op mijn eerdere goede ervaringen.
Kwaliteit van de producten, overzichtelijkheid van webshop, hulp van collega's via de chat.
Service (en tegemoetkoming) bij vertraging of fouten bij bestellingen of artikelen
Reactie My Jewellery:
Hi Kelly, bedankt voor je feedback. Super vervelend om te horen dat je het zo hebt ervaren! Excuses voor het ongemak! We gaan dit zeker meenemen om onze service te verbeteren en hierin te blijven groeien. Dank daarvoor! We hopen je terug te zien op onze webshop of in een van onze boutiques. Liefs, Amy team My Jewellery!