Leuke, vrolijke kleding in allerlei verschillende printjes. Sinds dit jaar ook een uitgebreide strandcollectie, dit is echt een goede aanvulling. Op de website staat altijd duidelijk beschreven hoe de kleding valt, oa ook hoe "lang" bepaalde jurkjes en rokjes zijn, dit is erg Fijn want op de foto's is dat niet altijd heel makkelijk te beoordelen. De jurkjes zijn daarbij wel regelmatig aan de korte kant maar er is vaak genoeg andere keus in dezelfde printjes. Bij vragen via internet reageren ze altijd heel snel. Wat ik jammer vind is dat er alleen in de winkel zelf gespaard kan worden voor korting. Zeker nu met corona kom ik niet graag in de stad en heb ik al een heleboel online besteld waarmee je dus niet kunt sparen. Dit is geen reden om er niet te kopen overigens.
Super klantvriendelijk, zowel in de winkel als online. Over het algemeen goede prijs kwaliteit verhouding.
Sparen via online aankopen.
Reactie My Jewellery:
Hi Nadine! Bedankt voor je review! Wat super leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over onze items en over de service die wij onze klanten bieden! We zijn zelf ook helemaal fan van de nieuwe collectie! We nemen je tip zeker mee zodat wij onze producten/diensten in de toekomst kunnen verbeteren. We hopen je snel weer blij te kunnen maken met een van onze gave items! Happy shopping! Liefs, Rosa-Lynn team My Jewellery!