Nieuwste update niet fijn
Beschrijving
Heel erg blij met de laatste grote update ben ik niet. Moneybird leest de facturen niet goed meer in, waardoor je alles zelf moet aanpassen, dan heb ik liever dat er niks ingelezen wordt zodat je niet alles aan hoeft te passen. En de facturen zijn zo klein, dat je een leesbril nodig hebt om sommige facturen te kunnen lezen. Als je dan nog in zou kunnen zoomen, dan zou dat nog ok zijn, maar nu kan dat niet. Ik was heel erg blij met Moneybird, maar nu niet meer zo en daarnaast zijn dan wel de kosten per maand gestegen. Hopelijk kan hier nog wat aan gedaan worden.
Reactie Moneybird:
Bedankt voor je review. Jammer dat je nog niet tevreden bent met de nieuwe update voor inkomende documenten.
We zijn deze nieuwe analyse nog steeds aan het doorontwikkelen! Op basis van de gegevens die nog worden aangepast nadat een document is geanalyseerd, probeert het projectteam verdere optimalisaties door te voeren.
Mocht je echt grote fouten tegenkomen in de analyse, dan mag je ons hier ook altijd een bericht voor sturen via de help widget rechts onderin je scherm of via support@moneybird.com.
Afhankelijk van de grootte van je beeldscherm, kan het voorkomen dat de bijlage wat klein wordt weergegeven. We hebben er namelijk voor gekozen om de bijlage ook bij een wat kleiner scherm nog naast het invoerveld weer te geven. Als het scherm 'te klein' wordt, wordt de bijlage wel onder het invoerveld weergegeven.
Het is echter wel altijd mogelijk om in te zoomen. Als je met je muis op de bijlage gaat staan en een keer klikt, wordt er ingezoomd op de bijlage!