Niet blij met nieuwe indeling
Beschrijving
Waarom is bij inkomend als ik in een inkoopfactuur zit ineens het Pdf in het midden geplaatst en het belangrijkste gedeelte naar rechts verplaatst. Hoop dat er snel een optie komt om dit weer terug te plaatsen zo als het was. Want dit werkt echt niet fijn.
Reactie Moneybird:
Bedankt voor je review. Jammer dat je minder tevreden bent over de nieuwe indeling voor het verwerken van inkomende documenten.
Er is voor gekozen om de bijlage nu meer in het midden te plaatsen, omdat dit document de basis vormt voor de inkoopfactuur in Moneybird. Dat is dan ook het belangrijkste gegeven om te controleren of het document goed in de boekhouding staat. Daarom staat de bijlage nu centraal. Aan de linkerzijde van het scherm tonen we bijlage, aan de rechterzijde de acties.
Het verwerken en controleren gaat dan organischer in elkaar over, in plaats van dat je bijvoorbeeld veel heen en weer moet scrollen tijdens het controleren/bewerken. Dan hoef je je ook niet opnieuw te oriënteren als je switcht van controleren naar bewerken.
Mocht je hier nog verdere vragen over hebben, mag je ons altijd een bericht sturen via de help widget rechts onderin je scherm, of via support@moneybird.com.