Meinders

Support slecht geen contact medewerker

Beschrijving

Geen mogelijkheid meer tot direct contact met een medewerker. Alles moet via de Vink AI-chatfunctie. Als je daar om een medewerker vraagt, ontvang je pas na lange tijd een e-mail.

Daarnaast is het nu verplicht om de dure Ponto-bankkoppeling af te nemen à €4 per rekening. Voor 4 bedrijven met in totaal 6 bankrekeningen lopen de kosten hoog op.

Reactie Moneybird:

Bedankt voor je review. Wanneer je ons een vraagt stelt, zal deze inderdaad eerst in behandeling worden genomen door onze AI bot Vink. Echter kun je op elk gewenst moment aangeven dat je in contact wilt komen met een medewerker. Vink zal je bericht dan doorsturen naar ons support team.
We doen altijd ons best om je binnen een werkdag van een antwoord te voorzien. Echter kan het voorkomen dat je in drukke periodes iets langer op een antwoord moet wachten dan je van ons gewend bent. De afgelopen weken hadden we het bijvoorbeeld ook wat drukker. Excuses voor het ongemak!
Als je een directe koppeling hebt met Knab, zal deze per 31-12-2025 worden beëindigd. Knab heeft namelijk besloten om de (verouderde) technieken waarop de koppeling gebaseerd is stop te zetten. Het is echter niet direct verplicht om je rekening via Ponto te koppelen. Je kunt je transacties bijvoorbeeld ook handmatig in je administratie toevoegen middels transactiebestanden (MT940 en CAMT.053).
Als je de transacties nog steeds automatisch wilt laten toevoegen, dan is Ponto inderdaad wel de enige optie. Echter kost de koppeling niet € 4 per rekening!
Wanneer je een Moneybird abonnement hebt, betaal je € 4 en kun je 6 rekeningen koppelen. Dat is dus niet € 4 per rekening, maar € 4 voor 6 rekeningen samen. Na de 6 rekeningen betaal je per rekening € 2.
Als je geen abonnement hebt maar gebruik maakt van het gratis pakket, betaal je € 4 voor de eerste rekening die je koppelt. Voor de tweede en volgende rekeningen betaal je € 2 per rekening.

Score voor Moneybird: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee